Nepangkeun

Kami ngahususkeun kana ngolah sareng produksi huluna lampu jalan LED. Gaya produk lengkep, kualitasna stabil, hargana lumayan, sareng éta aya dina proyék pencahayaan lampu kota sareng désa. Slogan kami mangrupikeun "Ngawangun bumi, anu kuring lakukeun! Teringkeun pangarep-arep, impian masa depan", sareng janten grup perusahaan anu terang syukur, ngagaduhan impian, sareng ngora sareng énérgi. ...

Shenzhen Dai'an Lampu & Lampu Co, Ltd.

Global Site: